stockfoto wagen

Milieuvriendelijk demonteren van auto's

Wat zijn de voordelen van auto-afbraak en recyclage voor het milieu?


Het kan iedereen overkomen: de tand des tijds slaat toe en uw wagen is defect of versleten. Of u heeft helaas een ongeval gehad en er is geen sprake meer van mogelijk herstel. In dergelijke gevallen brengt u natuurlijk niet even uw wagen naar het recyclagepark. Hiervoor doet u een beroep op PJM Cars in Genk. 

Zij halen uw wagen op, betalen u de schrootwaarde en demonteren daarna uw vierwieler. Hierdoor is auto-afbraak niet alleen een financieel slimme zet, maar kiest u ook voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Bij PJM Cars in Genk geloven ze dat uw defecte wagen nog nut kan hebben. Het team van PJM Cars doorkruist dan ook het hele land om voertuigen op te halen voor een milieuvriendelijke auto-afbraak, demontage en recyclage. En zo dragen we samen bij aan een beter milieu.


Waarom zou u uw wagen laten demonteren?


Maar wat zijn nu precies de voordelen van de milieuvriendelijke auto-afbraak? Als centrum voor autodemontage geeft PJM Cars u, bij het binnenbrengen van uw wagen, een certificaat als bewijs voor het milieuvriendelijk ontmantelen van de auto. Hiermee garanderen ze dat uw wagen wel degelijk op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. U hoeft overigens niets te betalen, waardoor dit de goedkoopste optie is. Bovendien ontvangt u vaak nog een vergoeding voor uw wagen.


Altijd een milieuvriendelijke optie

Bij PJM Cars uit Genk gaan ze steeds voor de maximale recyclage van uw voertuigen. Tijdens de auto-afbraak ontmantelen ze uw wagen en recupereren ze bruikbare onderdelen die ze vervolgens verkopen aan garagisten en particulieren. Niet-recupereerbare onderdelen worden gerecycled en verkocht op basis van hun metaalwaarde. Hierdoor worden grondstoffen hergebruikt in plaats van ontgonnen. Stoffen die ze niet kunnen recyclen, zoals bepaalde giftige gassen en vloeistoffen, worden apart verwerkt. Hierbij wordt voorkomen dat ze terecht zouden komen in het milieu. Dankzij dit totaalpakket kunnen ze ook de duurzame verwerking van giftige stoffen garanderen. En zo wint iedereen.

Contacteer PJM Cars en kies voor een milieuvriendelijke auto-afbraak!

0
Feed

Schrijf een reactie